Rapportage is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Zowel interne rapportage over uw bedrijfsvoering als externe rapportage over de voortgang van de begeleiding, de financiele status etc. etc. 

De rapportage mdule in het orakel is een volwaardige rapportage tool die u in staat stelt met enkele simpele handelingen rpportages te vervaardigen en uit te printen of via mail te versturen. 

Tijdens de begeleiding worden er vele verslagen geschreven. Met een simpele doch doeltreffende zoeksleutel kunt u methet orakel deze verslagen omzettn in een rapportage voor overleg met uw klant. Evaluatie verslagen, begeleidingsplannen derapportage module verzorgt ze voor u. 

In de loop van tijd verzamelt u organisatie veel gegevens. gegevens over de zorg, uw klanten maar ook financiele gegevens zoals salaris, declaraties, facturen etc. Met de rapportage module is het eenvoudige om deze gegevens op te vragen. via de de diverse zoeksleutels en de combinaties daarvan kunt u elk gewenst overzicht in mum van een tijd produceren. 

als gecertificeerde organisatie moet gezinsbegeleiding autisme elk jaar een verantwoording in leveen die goedgekeurd wordt door een rijksaccountant. hiervoor moeten vele verantwoordingen zichtbaar gemaakt worden aan deze accountant. De rapportage module beschikt over elk denkbare rapportage vorm die gevraagd wordt en tot vreugde van de accountant wordt elke zoek opvraag in mum van tijd opgeleverd. 

Oook interne rapportage voor bevordering van de kwaliteit van uw organisatie worden door het orakel geautomatiseerd verzorgd. Herinneringen aan afspraken, meldingen van overschrijdingen als uw interne afspraken kunnen worden gemonitord. In een overzichtelijk dashboard ziet u na inloggen in een oogopslag de sand van zaken voor de organisatie. met een simpele muisklik kan elke gebruiker zijn individuele status opvragen.